eur:
380.25
usd:
351.47
bux:
58509.85
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
Nyitókép: Forrás: Pexels.com

Egy szelfi okozhatta a magyar fitnesztréner halálát

Egy fénykép készítése után megcsúszott és szörnyethalt a kisvárdai edző.

Kozma Zsuzsanna hétfőn az életét vesztette; egy szelfit követően csúszott meg egy sziklán, majd a mélybe zuhant – olvasható a Naphire.hu-n.

A kisvárdai születésű, de évek óta Budapesten élő nő halálhírét egy közeli ismerőse a közösségi oldalán erősítette meg. Az általa megosztott információk szerint a nő Jordániában volt kísérője egy hegymászó csoportnak, de egyedül hagyták, biztosítás nélkül.

A híroldal információi szerint a nő állítólag felmászott egy sziklára, ahol lótuszülésben készített egy képet, majd amikor felállt, megcsúszott és a mélybe zuhant.

A Nyírbátorban kézilabdázó Albecz Bence korábbról ismerte a tragikus körülmények közt elhunyt hölgyet. „Még vagy úgy öt esztendeje, Nyírbátorban, a Dragon Race terep és akadályfutó versenyen találkoztam vele, ott tartott tornát a versenyzőknek, a résztvevőknek. Nagyon kedves és közvetlen volt. Hihetetlen, ami történt vele, őszinte részvétem a családjának” – mondta a szon.hu-nak.

Címlapról ajánljuk
Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Rengeteg kérdést kell tisztázni, de az év végéig le szeretnénk zárni az adásvétel aláírását. A következő hetekben felszáll a füst – mondta az Budapest Airport küszöbön álló megvásárlásáról Nagy Márton az InfoRádió Aréna című műsorában. A gazdaságfejlesztési miniszter beszélt az inflációs várakozásokról, a fogyasztás fellendüléséről, a növekedési kilátásokról és az uniós pénzek nélküli működésről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.05. kedd, 18:00
Kunhalmi Ágnes
a Magyar Szocialista Párt társelnöke
Januárban jön a pedagógusok béremelése, változhat a teljesítményértékelés

Januárban jön a pedagógusok béremelése, változhat a teljesítményértékelés

Januárban a minimálbéremeléshez képesti 10 százalékos emelésre számíthatnak a tanárok, felülvizsgálhatják a státusztörvény teljesítményértékelési rendszerét. A PISA-teszteken rossz eredményre számítanak a magyar diákoktól, melyet a koronavírus-járvány miatti nehézségeknek tulajdonítanak – többek között ezekről a témákról beszélt Pintér Sándor belügyminiszter a parlamenti meghallgatásán a Telex szerint.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×