eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Forrás: Pexels.com

Egy szelfi okozhatta a magyar fitnesztréner halálát

Egy fénykép készítése után megcsúszott és szörnyethalt a kisvárdai edző.

Kozma Zsuzsanna hétfőn az életét vesztette; egy szelfit követően csúszott meg egy sziklán, majd a mélybe zuhant – olvasható a Naphire.hu-n.

A kisvárdai születésű, de évek óta Budapesten élő nő halálhírét egy közeli ismerőse a közösségi oldalán erősítette meg. Az általa megosztott információk szerint a nő Jordániában volt kísérője egy hegymászó csoportnak, de egyedül hagyták, biztosítás nélkül.

A híroldal információi szerint a nő állítólag felmászott egy sziklára, ahol lótuszülésben készített egy képet, majd amikor felállt, megcsúszott és a mélybe zuhant.

A Nyírbátorban kézilabdázó Albecz Bence korábbról ismerte a tragikus körülmények közt elhunyt hölgyet. „Még vagy úgy öt esztendeje, Nyírbátorban, a Dragon Race terep és akadályfutó versenyen találkoztam vele, ott tartott tornát a versenyzőknek, a résztvevőknek. Nagyon kedves és közvetlen volt. Hihetetlen, ami történt vele, őszinte részvétem a családjának” – mondta a szon.hu-nak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×