eur:
390.27
usd:
365.31
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Atlétikai stadion. Forrás:Nemzeti Atlétikai Központ
Nyitókép: Forrás:Nemzeti Atlétikai Központ

Három magyar versenyzőért szurkolhatunk ma

Három magyar versenyző lesz érdekelt a budapesti atlétikai világbajnokság harmadik napján, amikor négy döntőt rendeznek.

Ezúttal nem lesz délelőtti program, az esti műsort pedig 18.40-kor a női rúdugrás selejtezője nyitja, benne Klekner Hangával. Rögtön utána kezdődnek a női 400 m gát előfutamai, amelyben a 4x400-as vegyes váltóval országos csúcsot elért Molnár Jankáért lehet szurkolni.

Női 100 méteren már a fináléba kerülés a tét, Takács Boglárka vasárnap remek futással biztosította helyét az elődöntőben.

Éremosztásra kerül sor férfi diszkoszvetésben, valamint férfi hármasugrásban és 110 m gáton, a napot pedig a női 100 méteres síkfutás fináléja zárja.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×