eur:
389.4
usd:
363.93
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Declan Rice, a West Ham United játékosa a bajnoki trófeával a Londonban rendezett parádén 2023. június 8-án, egy nappal azután, hogy 2-1-re győztek a Fiorentina ellen a labdarúgó Konferencia-liga döntőjében. A West Ham United 58 év után nyert európai trófeát.
Nyitókép: MTI/EPA/Tolga Akmen

Rekordösszegért igazolhatott középpályást az Arsenal

Az Arsenal leigazolta az angol válogatott Declan Rice-t a Konferencia-liga-győztes West Ham United labdarúgócsapatától.

Bár az üzlet anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra, a helyi média úgy tudja, az Ágyúsok 105 millió fontot (45,78 milliárd forintot) fizettek a középpályásért, aki hosszú távra kötelezte el magát. Az átigazolási összeg nagysága rekord két brit klub között.

Az Arsenal korábban még soha nem fizetett ennyi pénzt játékosért, a klubrekordot eddig Nicolas Pepe átigazolása tartotta, ő 2019-ben 72 millió fontért érkezett a Lille-től.

A 24 éves Rice kilenc év után távozott a West Hamtől.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×