eur:
389.77
usd:
362.88
bux:
68087.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Az argentin Lionel Messi a katari labdarúgó-világbajnokság Horvátország-Argentína elődöntő mérkőzése előtt a Loszaíl Stadionban 2022. december 13-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Megszólalt Lionel Messi apja fia állítólagos szaúdi szerződése ügyében

Jorge Messi azt állítja, nem írt alá szerződést a 35 éves játékos.

"Egyáltalán nem állapodott meg semmiről egy klubbal sem a következő szezonra. Majd a szezon végén döntünk. Semmit sem írt alá, és nem is egyezett meg semmiről írásban vagy akár szóban. Leo nevét álhírek használják" - írta közleményében, melyet a Euronews idéz.

Korábban az AFP-nek egy szaúdi forrás állította, hogy megszületett a megállapodás.

"A szerződése óriási dolgokat foglal magában, kivételes. Az utolsó simításokat végezzük rajta" - nyilatkozott a forrás a klub megevezése nélkül.

A Visit Saudival már szerződéses kapcsolatban áll a játékos és rendszeresen promotálja az országot, mint turisztikai desztinációt, fel is függesztette egy időre jelenlegi csapata, a PSG, mert edzést hagyott ki szaúdi útja miatt. Messi elnézést kért csapattársaitól és a klubtól is az eset után és már újra edz a francia bajnokságot vezető csapattal.

A szerződéskötéskor a PSG közölte, június 30-ig kötötték le a játékost, aki ki fogja tölteni az időt a klubnál. A hírek szerint az Al-Hilal csapata érdeklődik leginkább iránta, évi 400 millió eurós szerződést ajánlhattak neki. Ha elfogadja, ismét Cristiano Ronaldóval kerülhet szembe, aki az al Nassr csapatában játszik Szaúd-Arábiában.

A szaúdi forrás szerint Messivel nem telt annyi időbe megállapodni, mint Ronaldóval.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×