eur:
383.99
usd:
354.05
bux:
68846.13
2024. május 25. szombat Orbán
A debreceni Dzsudzsák Balázs gólöröme a labdarúgó Merkantil Bank Liga 38., utolsó fordulójában játszott Debreceni VSC - Szombathelyi Haladás mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. május 16-án.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Nem bírt magával Dzsudzsák Balázs, eltiltották

Kétmeccses eltiltás kapott, Ferenczi János csapattársa annál is többet.

Az NB I 27. fordulójában a Debrecen hazai pályán 1–0-ra kikapott a Puskás Akadémiától. A találkozó vége feszült hangulatban telt, előbb megítéltek, majd VAR-ral visszavontak egy tizenegyest hazai oldalon, ezt követően Ferenczi Jánost kiállították, majd a 94. percben esett a felcsútiak győztes gólja.

A mérkőzésnek a lefújás után még volt utóélete, a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága ugyanis két debreceni játékost is eltiltott – írja 24.hu.

A sportszervezet álláspontja szerint Ferenczi János (DVSC) 3, Dzsudzsák Balázs (DVSC) a Puskás Akadémia elleni mérkőzés után az öltözőfolyosón tanúsított sportszerűtlen magatartás miatt 2 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

A büntetésről a debreceni klub is beszámolt, jelezve, hogy vizsgálják a fellebbezés lehetőségét.

Címlapról ajánljuk
Biden egy „mémguru” bevetésével célozná meg a fiatalabb szavazókat

Biden egy „mémguru” bevetésével célozná meg a fiatalabb szavazókat

Ahogy forrósodik az amerikai elnökválasztási kampány, Joe Biden is felgyűri az ingujját és olyan módszerekhez folyamodik, amelyeket eddig nem társítottak hozzá. Biden is be akar szállni a mém-háborúba és az ellenfelet (azaz Donald Trumpot) cikiző montázsokkal próbálja maga mellé állítani a fiatalabb nemzedékek eddig apolitikus tagjait.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 25. 11:42
×
×
×
×