eur:
371.49
usd:
346.82
bux:
0.00
2023. május 30. kedd Janka, Zsanett
Kerkez Milos, az Alkmaar játékosa, miután berúgta csapata második gólját a Lazio ellen a labdarúgó Konferencia-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a római Olimpiai Stadionban 2023. március 7-én. Az Alkmaar 2-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari

Konferencia-liga - Kerkezék az Anderlechttel találkoznak a negyeddöntőben

A magyar válogatott Kerkez Milost is foglalkoztató holland Alkmaar belga ellenfelet kapott a labdarúgó Konferencia-liga negyeddöntőjére.

Az európai szövetség (UEFA) nyoni székházában rendezett pénteki sorsoláson az is kiderült, hogy ha Kerkez és társai továbbjutnak, akkor a fináléba kerülésért majd a szintén belga Gent és az angol West Ham United párharcának győztesével kell megmérkőzniük.

A negyeddöntők első mérkőzései április 13-án, a visszavágókat pedig egy héttel később játsszák. Az elődöntőket május 11-én és 18-án rendezik.

A sorozat döntőjére június 7-én, Prágában kerül sor.

A negyeddöntő párosítása:

  • Lech Poznan (lengyel)-Fiorentina (olasz)
  • Gent (belga)-West Ham United (angol)
  • AZ Alkmaar (holland)-Anderlect (belga)
  • FC Basel (svájci)-Nice (francia)

Az elődöntőben:

  • Lech Poznan (lengyel)/Fiorentina (olasz)-FC Basel (svájci)/Nice (francia)
  • Gent (belga)/West Ham United (angol)-AZ Alkmaar (holland)/Anderlect (belga)
Címlapról ajánljuk
Éleződik a helyzet Koszovóban, magyar KFOR-katonák is megsérültek

Éleződik a helyzet Koszovóban, magyar KFOR-katonák is megsérültek

Három észak-koszovói településen zajlottak összetűzések a rendőrség és a helyi szerbek között hétfőn. A kérdéses helyekre kivonult a NATO parancsnoksága alatt működő koszovói békefenntartó erő, a KFOR is. Közben kiderült, hogy több magyar katona is megsérült az összecsapásokban.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
A KFOR is megszólalt a koszovói zavargásokkal kapcsolatban

A KFOR is megszólalt a koszovói zavargásokkal kapcsolatban

A NATO parancsnoksága alatt működő koszovói békefenntartó erő, a KFOR 25 katonája, valamint több civil is megsérült az észak-koszovói zavargások során, amikor a koszovói rendőrség és a KFOR csapatai a helyi szerbekkel csaptak össze. A KFOR közleményében elítélte az agressziót, és azt írta, hogy az olasz és a magyar KFOR-egységek is indokolatlan támadásoknak estek áldozatul, és többen is megsérültek, a robbanások következtében töréseket és égési sérüléseket szenvedtek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×