eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Neymar, a Paris Saint-Germain (j) és Dayot Upamecano, a Bayern München játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első, Paris Saint-Germain-Bayern München mérkőzésén Párizsban 2023. február 14-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Teresa Suarez

Neymarra műtét vár, ennyi volt neki a szezon

Dohában operálják a PSG támadóját.

Három-négy hónapig nem játszhat Neymar, a Paris Saint-Germain brazil futballsztárja.

A francia klub bejelentése szerint a 31 éves csatárt a következő napokban Dohában megműtik, ezért lesz sokkal hosszabb a kényszerszünet, mint ahogy azt korábban remélték.

Neymar a Lille elleni február 19-i rangadó második félidejének elején szenvedett súlyosnak tűnő bokasérülést, mely után hordágyon szállították le a pályáról. Később kiderült, hogy nincs törés, és a játékos bokaszalagjai sérültek meg. Az egyesület akkor bízott benne, hogy három-négy hétnél többet nem kell kihagynia.

A brazil sztár így nemcsak a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő szerdai visszavágóján nem léphet pályára, hanem ebben az idényben sincs sok remény újbóli játékára.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×