eur:
394.31
usd:
370.34
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Handball ball on field
Nyitókép: Anchiy/Getty Images

Helyszínkáosz jöhet - Valamit nagyon elrontottak a vb-n a nemzetközi szövetségnél

Az IHF kiválóan felkészült arra az eshetőségre, ha Svédország házigazdaként elődöntőbe jut. Arra viszont nem, ha nem.

A Daniasport.hu cikke szerint egyelőre a Nemzetközi Kézilabda-szövetség sem tudja, hogy melyik elődöntőt hol játsszák a lengyel-svéd közös rendezésű világbajnokságon akkor, ha Svédország kikap a negyeddöntőben Egyiptomtól - Stockholmban.

Ismert, a szerdai játéknapon a vb-n a dánok a magyarokkal játszanak még a svéd meccsen kívül, illetve norvég-spanyol és francia-német összecsapásokra kerül sor.

Az IHF - az összeállítás szerint - viszont mindössze arra az eshetőségre készült fel, hogy a svédek négy közé jutnak, arra nem, hogy mi van, ha nem, a dán sajtó szerint káosz veszélye áll fenn.

Még a szervezőbizottság svéd vezetője sem tudta megmondani, hogy svéd bukás után melyik elődöntő lesz Gdanskban és melyik Stockholmban.

Hivatalos tájékoztatást az érintett csapatok csak szerda este kapnak majd, meccsük után.

A vb-negyeddöntők programja

1. negyeddöntő:

20.30: Franciaország – Németország (Gdansk)

2. negyeddöntő:

18.00: Spanyolország – Norvégia (Gdansk)

3. negyeddöntő:

20.30: Svédország – Egyiptom (Stockholm)

4. negyeddöntő:

18.00: Magyarország – Dánia (Stockholm)

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×