eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 18: Rafael Nadal of Spain reacts in their round two singles match against Mackenzie McDonald of the United States during day three of the 2023 Australian Open at Melbourne Park on January 18, 2023 in Melbourne, Australia. (Photo by Will Murray/Getty Images)
Nyitókép: Will Murray/Getty Images

Hosszú kihagyás vár Rafael Nadalra – videó

Hat-nyolc hét pihenőre kényszerül a sportoló, aki szerdán sérült meg és címvédőként a második fordulóban búcsúzott az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

A 22-szeres Grand Slam-győztes spanyol játékos három szettben kapott ki az amerikai Mackenzie McDonaldtól, de már a csaknem két és fél órás küzdelem felénél szemlátomást fájlalta a csípőjét, ezért nem tudott hatékonyan ütni, ápolást is kért, és a hátralévő időt fájdalmakkal játszotta le.

A mérkőzést követően úgy nyilatkozott, a csípőjével volt gondja és konzultál az orvosaival. „Csalódott vagyok amiatt is, hogy a pályafutásom nagy részét a sérülésekből való visszatérés teszi ki, hazudnék, ha azt mondanám, hogy most nem törtem össze mentálisan” – mondta a meccs után.

Csütörtökön aztán bejelentette, hogy az MR-vizsgálat alapján a baloldali csípőhorpasz izma sérült meg, ezért most pihennie kell, illetve gyulladáscsökkentő terápiára van szüksége.

„A felépülési idő normál esetben hat-nyolc hét” – írta a Twitter-oldalán.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×