eur:
394.29
usd:
371.71
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor
Az FC Barcelona spanyol labdarúgóklubhoz szerződött Robert Lewandowski lengyel labdarúgót bemutatják a barcelonai Camp Nou stadionban 2022. augusztus 5-én.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia

A Barcelona nyerte 2023 első El Clásicóját

Tizennegyedik alkalommal nyerte meg a Barcelona a spanyol Szuperkupát, mégpedig Rijádban, 3-1-es győzelmet aratva a Real Madrid ellen. A mérkőzés góljait Lewandowski, Gavi, Pedri, illetve Benzema szerezte. A francia középpályás a 94. percben szépített.

A Barca már az első félidőben kétgólos előnyre tett szert, előbb Gavi előkészítése után Lewandowski, majd Lewandowski labdájából Gavi szerzett gólt. A fordulás után is a katalánok játszottak fölényben, s Pedri révén növelték az előnyüket. A Real Madrid Karim Benzema góljával szépített a mérkőzés utolsó pillanataiban.

A Barcelona jobban játszott ellenfelénél, a Real Madrid játékosai (elsősorban Dani Carvajal, Rüdiger és Camavinga) súlyos egyéni hibákat követtek el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Nagyot ugrott a Revolut értéke, közel 26 milliárd dollárt érhet

Nagyot ugrott a Revolut értéke, közel 26 milliárd dollárt érhet

A Revolut egyik részvényese úgy véli, hogy a cég 45%-kal értékesebb, mint egy évvel ezelőtt - számolt be a Bloomberg. Bár a Schroders néhány millió fontos részesedése viszonylag kicsinek mondható a cég egészéhz képest, ez alapján a Revolut értéke a tavalyi 17,7 milliárd dollárról 25,7 milliárd dollárra nőhetett. A fintechek és a hagyományos bankok közötti versenyről is szó lesz a Portfolio június 11-ei Financial IT konferenciáján. 

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×