eur:
395.81
usd:
372.69
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
A tunéziai Aisza Laiduni integet a szurkolóknak a katari labdarúgó-világbajnokság harmadik fordulójában, a D csoportban játszott Tunézia-Franciaország mérkőzés végén az ar-rajjáni Egyetemvárosi Stadionban 2022. november 30-án. Tunézia 1-0-ra győzött, de a csoportból nem jutott tovább.
Nyitókép: MTI/EPA/Tolga Bozoglu

Serie A-csapat tett ajánlatot a Ferencváros sztárfocistájára – sajtóhír

A kínált ár állítólag nagyon messze van attól, amit a Fradi akar - olvasható több Twitter-bejegyzésben.

Az olasz labdarúgó-bajnokságban szerepelő, és jelenleg utolsó előtt Sampdoria állítólag ajánlatot tett az FTC-nek Aissa Laidouniért - írja a sportmediaset.it. Azonban azt is tudni vélik, hogy a kínált összeg, amelyet nem nevesítenek, messze van a Fradi igényeitől.

A transfermarkt.de szerint a középpályás 4 millió eurót ér. Az nso.hu kereste a magyar klubot, de azt a választ kapták, hogy átigazolási híreket nem kommentálnak. Korábban Sztanyiszlav Csercseszov, az FTC vezetőedzője annyit mondott egy orosz lapnak, hogy Laidounit olasz és német klub is figyeli.

A Sampdoria jelenleg kieső helyen áll a Serie A-ban. A tunéziai játékos háromszor szerepelt a legutóbbi labdarúgó-világbajnokságon és az egyik mérkőzésen csapata legjobbjának választották.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×