eur:
369.87
usd:
345.56
bux:
47869.61
2023. június 3. szombat Klotild
LOS ANGELES, CA - JULY 29: Gareth Bale of Los Angeles Football Club during the Major League Soccer match between  Los Angeles Football Club and Seattle Sounders FC at Banc of California Stadium on July 29, 2022 in Los Angeles, California. (Photo by James Williamson - AMA/Getty Images)
Nyitókép: James Williamson - AMA/Getty Images

Gareth Bale bejelentette azonnali visszavonulását

Profi karrierje tizenhét szezonon át tartott.

Mind a klubszintű, mind a nemzetközi futballtól visszavonult a walesi sztár, bejelentése ráadásul azonnali hatállyal lép életbe.

A 33 éves futballista a közösségi médiában tudatta rajongóival, hogy alapos megfontolást követően döntötte el, hogy befejezi a focit - írja a Sky News.

"Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy valóra válthattam az álmomat abban a sportágban, amit szeretek.

Életem legszebb pillanatait adta nekem.

Olyan csúcsokon jártam a 17 szezon alatt, amelyeket lehetetlen lesz megismételni, bármit is tartogasson számomra a következő fejezet" -fogalmazott.

A focista ötszörös BL-győztes a Real Madriddal, walesi színekben pedig 111-szer képviselte hazáját. Válogatottságáról azt írta, megváltoztatta életét, az pedig, hogy most befejezze a profi futballt, élete legnehezebb döntéseinek egyike volt.

"Az a szerencse, hogy walesi vagyok, és hogy Wales válogatottjának játékosa és kapitánya lehetek, olyasmit adott nekem, ami semmihez sem hasonlítható, amit eddig tapasztaltam.

Megtiszteltetés, hogy szerepem lehetett ennek az országnak a történelmében,

érezhettem a szurkolóink támogatását és együtt hihetetlen helyekre juthattunk el" - írta.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. június 3. 11:04
×
×
×
×