eur:
391.07
usd:
366.54
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Kleinheisler László (j) és a német Antonio Rüdiger a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának utolsó fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkőzésen a müncheni Allianz Arénában 2021. június 23-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Távoznia kell Eszékről Kleinheisler Lászlónak – érdekes az oka

Az NK Osijek pénzügyi és szakmai okokból is nagy változtások előtt áll, ezért a kiválóan futballozó a magyar középpályás hamarosan csapatot vált – horvát értesülések szerint.

Kleinheisler László nevéhez ebben az idényben 12 bajnoki meccsen öt gól és négy gólpassz fűződik, a csapata is remekül szerepel, ám ez csak arra lehet jó, hogy könnyen talál magának majd új klubot – írja a vecernij.hr-re hivatkozva a Magyar Nemzet.

Az NK Osijek a lap szerint nagy változások előtt áll. Rene Pomps másodedzőből lépett előre vezetőedzővé szeptember elején, a csapat a legutóbbi négy bajnokiját megnyerte, így mindenki elégedett az osztrák szakemberrel, akinek a híresztelésekkel szemben nem csak novemberig szól a megbízatása. Ugyanakkor a játékoskeretben több változás várható. Az egyik ok a fiatalítás eltökélt szándéka, a másik pedig a pénz:

több játékosnak is nagyon magas a fizetése,

ami a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tartható fenn.

Emiatt távozhat például a kapus, Ivica Ivusic is, akinek jó esélye van bekerülni a horvát válogatott keretébe a katari világbajnokságra. Kleinheisler Lászlónak sem tud a klub jelentős fizetésemelést ajánlani az új szerződésében, így mindkét fél érdeke az elválás, de Ivica Ivusichez hasonlóan a lap biztos benne, hogy könnyen talál magának új és megfelelő csapatot, ha tartja a formáját.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×