eur:
370.97
usd:
344.70
bux:
46850.16
2023. június 2. péntek Anita, Kármen
Aissa Laidouni, a ferencvárosi gól szerzője az Európa-liga csoportkörében, a G csoport hatodik fordulójában játszott mérkőzésen a Groupama Arénában 2021. december 9-én. Ferencváros-Bayer Leverkusen 1-0.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Sem Laidouni, sem Tokmac nincs a Fradi kezdőcsapatában

Tartalékos összeállításban kénytelen játszani a Ferencváros a Crvena zvezda ellen a 21 órakor kezdődő labdarúgó Európa-liga-mérkőzésen. Laidouni még a kispadra sem tud leülni.

A korábbi sérültekhez újak csatlakoztak, ezúttal Wingo, Civic és Laidouni még a kispadra sem tudott leülni, Tokmac Nguen igen, de ő sem bír 90 percet. Kérdéses, hogy ha be is tud állni, mennyit bír.

A kezdő tizenegy: Dibusz – Botka, Knoester, S. Mmaee, Pászka– Vécsei, Besic – A. Traoré, Zachariassen, Gojak – R. Mmaee,

Ha kényszerűségből is, de

négy magyar szerepel a tizenegyben, ilyen sok hazai játékossal Csercseszov még nem lépett ki a nemzetközi porondra.

A Crvena zvezda edzője, Milos Milojevics nem változtatott a belgrádi tizenegyén: Borjan – Gobeljics, Erakovics, Dragovic, Rodics – Sz. Mitrovics, S. Sanogo, Kanga, Ivanics – Katai, Pesics.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Magához tért Amerika, pluszban zártak a tőzsdék

Magához tért Amerika, pluszban zártak a tőzsdék

Az amerikai képviselőház szerdán késő este megszavazta az adósságplafon felfüggesztéséről szóló törvényjavaslatot, és ezzel a szenátus elé terjesztette azt. A lépés óvatos optimizmust hozott a piacokra, az ázsiai tőzsdék jellemzően emelkedtek, és az európai börzéken is mérsékelt emelkedés látszott, és az USA-ban is javult a hangulat. A hazai részvénypiacon a magyar kormány tegnap este bejelentett lépéseire reagált a magyar tőzsde.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×