eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Gulácsi Péter, az RB Leipzig kapusa a labdarúgó Európa-liga Glasgow Rangers - RB Leipzig elődöntőjének visszavágó mérkőzésén Glasgowban 2022. május 5-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Robert Perry

Gulácsi Péter súlyos sérülést szenvedett

Gulácsi Péter vélhetően súlyos térdsérülést szenvedett csapata, az RB Leipzig Bajnokok Ligája-mérkőzésén. A lipcseiek 3-1-re verték a Celticet. A másik találkozón a Salzburg 1-0-ra győzött a zágrábi Dinamo ellen.

RB LEIPZIG–CELTIC 0-0: Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik is a pályán.

RB LEIPZIG–CELTIC 0-0: Tíz perc telt el, a lipcseiek uralják a mérkőzést, akadt két helyzet is, de még nincs gól.

SALZBURG–DINAMO ZAGREB 0-0: Az első percekben az osztrákok játszottak fölényben.

RB LEIPZIG–CELTIC 0-0: Egy ártalmatlannak látszó szituációban Gulácsi Péter térde megroppant, hordágyon vitték le. Janis Blaswich állt a helyére.

RB LEIPZIG–CELTIC 0-0: Simakan labdájával Nkunku kiugrott, könnyedén a kapuba lőtt, de egy hajszálnyival lesen volt a labda – mármint Simakan labdájának – elrúgása pillanatában.

RB LEIPZIG–CELTIC 0-0: Blaswich két remnek védéssel jelezte, bemelegítés nélkül is képes bravúrokra.

RB LEIPZIG–CELTIC 1-0: Az újabb gólt már nem vette el a VAR Christoph Nkunkutól. Nagyjából annyira volt „onside”, mint amennyire „offside” volt az előző esetnél. Kirobbant, elvitte a labdát Joe Hart mellett és kisodródva ugyan, de pontosan a jobb sarokba lőtt.

RB LEIPZIG–CELTIC 1-0: Feltűnően sok a sérülés, jellemző, hogy hét percet hosszabbított a játékvezető az első játékrész végén.

SALZBURG–DINAMO ZAGREB 0-0: Továbbra sincsen gól. Letelt az első 45 perc.

RB LEIPZIG–CELTIC 1-1: A 47. percben kiegyenlített a Celtic, egy eladott labdára lecsapva indult a kontra, Jota már tiszta helyzetben kapta a labdát, s könnyen lőtt a kapuba.

RB LEIPZIG–CELTIC 1-1: Szoboszlai Dominik helyzetbe került, de közelről a kapufát találta el. Joe Hart már verve volt.

RB LEIPZIG–CELTIC 1-1: Szoboszlai Dominik 18 méterről a bal alsó sarokba lőtte a labdát, de a játékvezető úgy ítélte meg, hogy a lesen álló Andre Silva, hiába vágta hasra magát, zavarta Hart kilátását. Ez a második gól, amit a VAR elvett az RB Leipzigtől.

RB LEIPZIG–CELTIC 2-1: Egy perccel később Szoboszlai elcsípte Hart rossz kirúgását, rögtön André Silvához passzolt, aki a kapuba lőtt. Ez már érvényes.

SALZBURG–DINAMO ZAGREB 1-0: Okafor büntetőből megszerezte a vezetést az osztrák bajnoknak.

RB LEIPZIG–CELTIC 3-1: Alighanem eldőlt a mérkőzés, André Silva újabb találatával. Nkunku ívelése után Simakan adta a gólpasszt.

SALZBURG–DINAMO ZAGREB 1-0: Vége a mérkőzésnek.

RB LEIPZIG–CELTIC 3-1: Ez a találkozó is véget ért. Az RB Leipzigtől két gólt elvett a VAR, de így is nyert a skótok ellen.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×