eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Milák Kristóf olimpiai, világ- és háromszoros Európa-bajnok válogatott úszó a Duna Arénában 2022. június 16-án, a magyarországi vizes vb kezdete előtt két nappal.
Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

Tíz perc még Milák Torpedó Kristófnak is kevés két kemény versenyszám között

Milák Kristóf és Németh Nándor sem jutott döntőbe 200 méter gyorson vasárnap a római úszó Európa-bajnokságon.

Előbbinek mindössze bő tíz perce volt a regenerálódásra azt követően, hogy 100 méter pillangón megvédte címét, azonban ez láthatóan nem volt elég, ugyanis a táv második felére lelassult, így 1:47.37 perces idővel - ami több mint egy másodperccel lassabb volt, mint délelőtti úszása (1:46.26) - a 10. lett.

Németh ugyan javítani tudott az előfutamban úszott idején (1:48.04), de 1:47.15 perces teljesítménye csak a kilencedik helyhez volt elég. A nyolcadik, utolsó finálés eredménytől három század maradt el Németh Nándor.

Mindkét magyar versenyző ott lesz még a 4x100 méteres gyorsváltóban, amely a legjobb idővel várja a 19.15-kor kezdődő finálé rajtját.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×