eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Joan Laporta, a Barcelona spanyol labdarúgóklub elnöke a márciusi megválasztása utáni első sajtóértekezletét tartja Barcelonában 2021. május 28-án.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Andreu Dalmau

Elhárultak az akadályok, majdnem a legerősebb Barca kezd este

Xavi, a Barcelona vezetőedzője 23 játékost nevezett az esti, Rayo Vallecano elleni bajnoki találkozóra. Szerepel a névsorban négy új szerzemény (Lewandowski, Raphinha, Christensen, Kessié), valamint két olyan játékos, aki a nyáron új szerződést kötött (Dembélé, Sergi Roberto).

Ez azt jelenti, hogy a sérült Jules Koundé kivételével minden új szerzemény játszhat.

A névsor (mezszámokkal):

  1. TerStegen
  2. -
  3. Piqué
  4. Araujo
  5. Busquets
  6. -
  7. Dembélé
  8. Pedri
  9. Lewandowski
  10. Ansu Fati
  11. Ferran Torres
  12. -
  13. -
  14. Depay
  15. Christensen
  16. Pjanic
  17. Aubameyang
  18. Jordi Alba
  19. Kessié
  20. Sergi Roberto
  21. Frenkie de Jong
  22. Raphinha
  23. -
  24. Eric Garcia
  25. -
  26. Inaki Pena
  27. -
  28. Balde
  29. -
  30. Gavi
  31. Arnau Tevas.

Csak 23 futballistát lehet nevezni, Xavi kihagyta Sergino Destet, Samuel Umtitit és Martin Braithwaite-et, akik valószínűleg még az átigazolási időszak lejárta előtt távoznak a klubtól.

Dest a legutóbbi olyan játékos, akinek a távozásáról írnak a lapok, a Barcelona a hírek szerint egy ideje tárgyalásokat folytat róla a Manchester Uniteddel.

Péntek délelőtt még kétséges volt, sikerül-e a rajtig az új játékosokat regisztrálni. Ám a klub eladta a Barca Studios 24,5 százalékát az Orpheus Mediának, így a játékosok többségének szerződtetése előtt elhárult az akadály. Ugyanakkor további összegeket kell szerezni játékoseladásból ahhoz, hogy Koundének is meglegyen az engedélye, illetve várható még néhány futballista, például Marcos Alonso érkezése. Az említetteken kívül Memphis Depay távozhat, De Jongnak pedig jelentős fizetéscsökkentésbe kell beleegyeznie a maradáshoz.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×