eur:
393.83
usd:
367.78
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
A győri Yvette Broch és Andrea Canadija a macedón csapat játékosa a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében játszott Győri Audi ETO - Vardar Szkopje mérkőzésen a Papp László Budapest Sportarénában 2018. május 13-án.
Nyitókép: Illyés Tibor

Női kézilabda - Játékost cserél a Bukarest és a Győr

A román beálló Crina Pintea és a francia kapus Laura Glauser távozik a bajnoki címvédő, friss Bajnokok Ligája-ezüstérmes Győri Audi ETO KC csapatától.

A klub hétfői bejelentése szerint mindkét játékos szerződését közös megegyezéssel bontják fel.

Pintea saját maga kezdeményezte a jövő nyárig szóló szerződése felbontását magánéleti okokra hivatkozva. A román sportsajtó értesülései szerint a beálló visszatér a CSM Bucuresti-hez, ahonnan távozott többek között a holland Yvette Broch, aki újra az ETO kézilabdázója lehet.

Laura Glauser a mostani idény vége előtt jelezte, hogy kezdeményezi az ugyancsak jövő nyáron lejáró megállapodása felbontását, mivel a korábbi szezonok során nem volt elégedett a neki jutott játékpercekkel.

"Kérését végül elfogadtuk, ő is átigazolási díjért cserébe válthat klubot" - nyilatkozta Görbicz Anita klubelnök.

A román sportsajtó információi szerint az Európa-bajnok kapus is a CSM Bucuresti-be igazol.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×