eur:
391.06
usd:
366.98
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Kleinheisler László (j) és a német Antonio Rüdiger a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának utolsó fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkőzésen a müncheni Allianz Arénában 2021. június 23-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kleinheisler László megsérült

Térdsérülést szenvedett, így elhagyja a magyar labdarúgó-válogatott edzőtáborát és visszatér klubjához, a horvát NK Osijekhez.

A magyar szövetség a közösségi oldalán megjelent vasárnapi hírben azt nem közölte, hogy a 28 éves középpályásnak mennyit kell kihagynia, de a Nemzetek Ligájában ebben a hónapban már várhatóan nem számíthat rá Marco Rossi szövetségi kapitány.

Az Eszéken légióskodó Kleinheisler a szombati, vendég angolok ellen 1-0-ra megnyert NL-találkozón csereként húsz percet játszott.

A magyar csapat kedden az Európa-bajnok olasz válogatott ellen lép pályára Cesenában.

(Képünk illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Jön a hét legfontosabb eseménye: ma eldőlhet, merre indulnak a piacok

Jön a hét legfontosabb eseménye: ma eldőlhet, merre indulnak a piacok

A befektetők számára a mai lesz a hét legfontosabb napja, ugyanis ma tartja kamatdöntő ülését a Fed. A kamatok szinten tartása szinte biztosra vehető, kérdésből viszont van bőven. Hogyan reagál a jegybank az infláció visszapattanására? Hogyan értelmezi a zavaros reálgazdasági és munkaerőpiaci folyamatokat a jegybank? Mekkora az esélye a recessziónak? Kamatvágás vagy kamatemelés lesz a Fed következő lépése? Ezek a kérdések izgatják most a piacokat, és ha úgy érzik, hogy valamelyikre választ kapnak, a piaci mozgások garantáltak. Minden fél mondatnak jelentősége lesz a mai eseményen, amely után akár teljesen új narratíva is kialakulhat a világpiacokon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×