eur:
397.58
usd:
371.76
bux:
70467.39
2024. június 21. péntek Alajos, Leila
Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Monacói Nagydíjának harmadik szabadedzésén a monte-carlói utcai pályán 2022. május 28-án, a futam előtti napon.
Nyitókép: Christian Bruna

Csúszós hétvége: később rajtolnak Monacóban is

Szombat este a labdarúgó Bajnokok Ligája döntője kezdődött bő félóra csúszással.

A nagy eső miatt csúszik a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíj rajtja.

A monte-carlói versenyen pénteken és szombaton napsütéses körülmények között száguldoztak a pilóták, vasárnapra azonban szakadó eső váltotta fel a jó időt.

A versenyzők a biztonsági autó mögött két felvezető kört teljesítettek ugyan, de ezt követően a versenybíróság piros zászlóval a boxutcába terelte a mezőnyt.

A tervek szerint 16.10-kor, azaz 70 perc csúszással rajtol el a 78 körös futam, amelyen a hazai színekben versenyző Charles Leclerc (Ferrari) indul az élről.

Címlapról ajánljuk
Kórházi adósságrendezés: a beszállítók szerint ez csak vízcseppnyi segítség

Kórházi adósságrendezés: a beszállítók szerint ez csak vízcseppnyi segítség

Megjelent a jogszabály, újabb 41 milliárd forintot kapnak a kórházak adósságrendezésre. A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő adatai szerint azonban még így is ugyanennyi adósságuk marad az intézményeknek, és havonta további 12-13 milliárd forinttal emelkedik. Az Orvostechnikai Szövetség érteni véli a Pénzügyminisztérium álláspontját. A Magyar Kórházszövetség a költségvetésbe írt garanciákat szeretne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.21. péntek, 18:00
Ferencz Orsolya
űrkutatásért felelős miniszteri biztos
Most érdemes aranyba fektetni?

Most érdemes aranyba fektetni?

Az elmúlt hetekben kockázatvállalóbbak lettek a befektetők, így az alapvetően biztonságos menedéknek számító nemesfémek nyomás alá kerültek. Az esést követően azonban már látszik a fordulat a nemesfémpiacon: a tőzsdei hangulat romlásával, valamint a gazdasági és politikai bizonytalanságok felerősödésével pedig újra az arany és az ezüst felé fordulhatnak a befektetők. Éppen ezért megnéztük, hogy mit mutatnak most a grafikonok a két nemesfém esetében, valamint azzal a kérdéssel is foglalkoztunk, hogy érdemes lehet-e beszállni a mostani szinteken az aranyba és az ezüstbe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×