eur:
393.85
usd:
367.9
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Ivan Petrjak, a Fehérvár (b) és Shola Shoditya, a Hibernians játékosa a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének második fordulójában játszott mérkőzésen Ta Qaliban 2020. szeptember 17-én. A Fehérvár 1-0-ra nyerte a mérkőzést.
Nyitókép: MTI/EPA/Domenic Aquilina

Gyászol a Fehérvár ukrán játékosa

Meghalt Ivan Petrjak apósa az Ukrajnában folyó háborúban.

Néhány nappal ezelőtt Ivan Petrjak felesége a közösségi médiában kért segítséget apja holléte ügyében. Azt írta, hogy május 6-án voltak vele utoljára kapcsolatban, a Donyeck régióban található Avdiivka közelében tartózkodott.

Most a futballista és felesége is megerősítette, hogy a férfi meghalt, halálos sebesülést szenvedett a háborúban - olvasható a Blikkben.

„Nyugodj békében, Ványa papa” – írta Petrjak.

Az ukrán labdarúgó a Ferencvárosban játszott először Magyarországon, 2019-ben pedig Fehérvárra igazolt.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×