eur:
395.88
usd:
372.83
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
ROME, ITALY - MAY 08: Marton Fucsovics of Hungary in action during their mens singles qualifying second round match against Dusan Lajovic of Serbia on day one of the Internazionali BNL DItalia at Foro Italico on May 8, 2022 in Rome, Italy.  (Photo by Paolo Bruno/Getty Images)
Nyitókép: Paolo Bruno/Getty Images

Rejtélyes problémával küzd Fucsovics Márton

Emiatt kellett feladnia vasárnapi mérkőzését is.

Fucsovics Márton nem jutott főtáblára a római salakpályás tenisztorna férfiversenyében vasárnap, mert az első szettben feladta mérkőzését a selejtező második fordulójában.

A magyar teniszező elveszítette az első négy játékot vasárnap a szerb Dusan Lajovic ellen, majd a találkozó 24 perc után félbeszakadt, mert elkezdett esni az eső. A kényszerű várakozás során Fucsovics jelezte, hogy nem folytatja a mérkőzést.

A magyar szövetség közösségi oldala szerint Nagy Zoltán edző elmondta, hogy Fucsovicsot már szombaton is erős fejfájás gyötörte, gyógyszert kapott, de nem javult az állapota. Ennek ellenére vasárnap pályára lépett, ám a fejfájás újra jelentkezett, amit az esőszünetben megpróbáltak enyhíteni, de nem sikerült, így nem tudta folytatni a meccset. Egyelőre nem tudni, mi okozza a fejfájást, így az edzői stáb még egyeztet arról, hogy mikor lépjen újra pályára Fucsovics - tudósított aznap az MTI.

Az MTK-sportoló hétfőre virradóra hazaérkezet az olasz fővárosból. Édesapja, Fucsovics József sem tudja, mi történhetett.

"Jómagam sem emlékszem arra, hogy hasonló egészségügyi panasza volt" - nyilatkozta a Borsnak. "Budapesten természetesen orvosi vizsgálatok várnak rá."

Nagy Zoltán edző optimista, bízik benne, hogy nincs komoly gond.

"Ez egy kellemetlen, de reményeim szerint múlandó gond, aminek nem volt előjele. Mindent megteszünk azért, hogy a két hét múlva esedékes genfi versenyen ismét pályára léphessen."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×