eur:
393.55
usd:
367.03
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
LEICESTER, ENGLAND - OCTOBER 16: Cristiano Ronaldo of Manchester United is helped up by Kasper Schmeichel of Leicester City during the Premier League match between Leicester City and Manchester United at The King Power Stadium on October 16, 2021 in Leicester, England. (Photo by Matthew Peters/Manchester United via Getty Images)
Nyitókép: Matthew Peters/Manchester United via Getty Images

Ronaldo nem játszik a Liverpool elleni rangadón

Újszülött kisfiának halála miatt Cristiano Ronaldo, a Manchester United sztárfutballistája nem lép pályára, a mai Liverpool elleni idegenbeli bajnoki rangadón.

Az ötszörös aranylabdás támadó és párja, Georgina Rodriguez hétfőn este jelentették be, hogy ikreik közül az egyik kisbaba elhunyt, és csak "a kislányuk születése ad erőt ahhoz, hogy ezt a pillanatot némi reménnyel és boldogsággal éljék meg".

Az MU közleménye szerint a klub mindenben támogatja a gyászoló családot és tiszteletben tartja a magánéletüket.

Mindeközben a Liverpool-szurkolók arra készülnek, hogy az ősi rivális elleni rangadó hetedik percében (ez Ronaldo mezszáma) egyperces tapssal fejezik ki részvétüket a 37 éves portugál játékosnak és családjának. A párnak már van egy közös gyermeke, egy kislány, aki most négyéves. A portugál klasszisnak korábban három gyermeke született, legidősebb fia 2010-ben jött világra, 2017-ben pedig ugyancsak ikrei születtek, szintén egy fiú és egy lány.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×