eur:
395.67
usd:
371.93
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Mick Schumacher, a Haas német versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Szaúdi Nagydíjának második szabadedzésén a dzsiddai utcai versenypályán 2022. március 25-én. A futamot március 27-én rendezik.
Nyitókép: MTI/EPA

Mick Schumacher megszólalt a baleset után

Ausztráliában visszatér a Haas pilótája.

Mick Schumacher saját bevallása szerint teljes mértékben készen áll a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság hétvégi futamára, az Ausztrál Nagydíjra.

"Jól vagyok, nincs utóhatása a balesetnek" - jelentette ki a 23 éves német pilóta, aki két hete súlyos balesetet szenvedett a Szaúdi Nagydíj időmérőjén, ezért elővigyázatossági okokból nem indult Dzsiddában.

A Haas versenyzője arról is beszélt, hogy nagyok az elvárások, mert mindenképpen pontszerző helyen szeretne zárni Melbourne-ben, de szerinte ez megvalósítható. Schumacher a szezonnyitón elért 11. helyével éppen lemaradt a pontszerzésről, két hete pedig nem állt rajthoz, eközben csapattársa, Kevin Magnussen mindkétszer a legjobb tíz között zárt.

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia két hete számítások szerint 270 kilométer/órás sebességgel csapódott a falnak, ami után a pálya kórházába szállították. A baleset miatt felfüggesztett időmérő több mint egyórás kényszerszünet után folytatódott.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×