eur:
392.77
usd:
366.02
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
VALENCIENNES, FRANCE - DECEMBER 19: Kylian Mbappe of PSG during the French Cup match between Entente Feignies-Aulnoye and Paris Saint-Germain (PSG) at Stade du Hainaut on December 19, 2021 in Valenciennes, France. (Photo by John Berry/Getty Images )
Nyitókép: John Berry/Getty Images

Fordulat: lehet, hogy Mbappé mégsem megy a Real Madridhoz

Váratlan fordulat Kylian Mbappé átigazolási ügyében azután, hogy a madridi sajtó hónapok óta biztosra veszi, hogy a világbajnok francia csatár a Real Madridhoz igazol.

A friss hírek szerint Mbappé nem döntötte még el, hol futballozik az őszi szezonban, azt sem zárja ki, hogy marad a Paris Saint-Germain keretében. A vasárnap esti, Lorient ellen aratott 5-1-es győzelem után a 23 éves játékos úgy fogalmazott: „Nem hoztam meg a döntést, vannak új elemek, és rengeteg tényezőt kell figyelembe venni.”

Ennek alapján a párizsi klub hívei reménykednek a maradásában. Sőt…

Daniele Riolo, az újságíró, aki annak idején az elsők között állította, hogy Lionel Messi a PSG-hez szerződik, azt mondta az RMC Sportnak, hogy Mbappé fontolgatja a maradást.

„A PSG elnökét, Nasszer Al-Khelaifi csak az érdekli, hogy megtudja, mit fog tenni Kylian” – mondta Riolo, s még hozzátette: „Senki sem hiszi el nekem, de májusban bejelentik az új szerződést, és maradni fog.”

A Marca megemlíti, hogy a pletykák ellenére a Real Madrid továbbra is bízik abban, hogy meg tudja szerezni Mbappét a nyáron. Karim Benzema szerint válogatottbeli csatártársa érkezése esetén a Real Madrid kétszer annyi gólt tudna szerezni, mint eddig.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×