eur:
393.77
usd:
365.37
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Marco Rossi szövetségi kapitány a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott edzésén tartott sajtótájékoztatón a telki edzőközpontban 2021. május 21-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Callum Styles kezdőben az északírek ellen

Megvan az esti válogatottmeccs magyar kezdőcsapata.

A honosított Callum Styles a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatában kapott helyet kedden az északírek elleni barátságos mérkőzésen.

Marco Rossi szövetségi kapitány a múlt csütörtöki debütálása alkalmával csereként számított az angol másodosztályú Barnsley játékosára, aki akkor a bal oldalon futballozott, most viszont Nagy Ádám helyén védekező középpályásként bizonyíthat.

A szerbek elleni találkozóhoz képest még annyi változás van, hogy a megsérült Gulácsi Péter helyett Dibusz Dénes áll majd a kapuban, míg az ugyancsak sérülés miatt kimaradó Botka Endre helyét a fogászati problémája után már rendelkezésre álló Willi Orbán veszi át a védelem tengelyében.

Az északír-magyar mérkőzés - közép-európai idő szerint - 20.45-kor kezdődik az ír Rob Harvey sípjelére a belfasti Windsor Parkban. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

A magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapata:

Dibusz - Lang, Orbán, Fiola - Nego, Styles, Schäfer, Nagy Zs. - Sallai, Szoboszlai - Szalai Á.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×