eur:
394.45
usd:
369.62
bux:
65196.65
2024. április 19. péntek Emma
Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosa a West Ham United ellen kihagyott gólhelyzet után az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2021. szeptember 19-i mérkőzésén a londoni London Stadionban.
Nyitókép: MTI/AP/Ian Walton

Soha senki nem lőtt több gólt klubjaiban Cristiano Ronaldónál

689 góllal Romárió mellé lépett a portugál aranylabdás.

Cristiano Ronaldo beérte a brazil Romáriót, aki 689 találatával eddig egyedül állt az élen a klubszínekben szerzett gólok örökranglistáján – írta a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS.

A világrekord-beállítást jelentő gólt a keddi, Brighton elleni hazai bajnokin szerezte a Manchester United 37 éves portugál játékosa, aki ezzel véget vetett hat meccs óta tartó eredménytelenségének.

Az IFFHS statisztikája szerint a manchesteriekhez tavaly 12 év után visszatért Ronaldo négy klubcsapat játékosaként jutott el a 689 gólig, a következő bontásban:

  • Sporting Lisszabon (2002-2003) 5 gól
  • Manchester United (2003-2009) 118
  • Real Madrid (2009-2018) 450
  • Juventus (2018-2021) 101
  • Manchester United (2021-) 15
Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Katonai csapás érte Iránt, botrány van Izraelben – Közel-keleti háborús híreink pénteken

Katonai csapás érte Iránt, botrány van Izraelben – Közel-keleti háborús híreink pénteken

Az iráni FARS hírügynökség szerint három robbanást lehetett hallani Iránban Iszfahán tartományban egy katonai bázison, ahol vadászgépek állomásoznak. Egy amerikai tisztviselő azt mondta, hogy Izrael mért csapást Iránra, a létesítmény nem nukleáris volt. Az iráni légvédelmet aktiválták. Napközben kétértelmű nyilatkozatok születtek azzal kapcsolatosan, valóban Izrael támadott-e, Teherán eddig nem vádolta ezzel meg a zsidó államot, a Hamász viszont igen. Közben Szíriát is támadás érte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×