eur:
393.77
usd:
367.96
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó a Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettessel tartott közös sajtótájékoztatón a Városházán 2019. március 18-án. A tájékoztatón bejelentették, hogy Hosszú Katinka úszóklubja Iron Swim Budapest néven folytatja működését.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Eljegyezték Hosszú Katinkát - fotó

Egy romantikus fénykép kíséretében egyetlen szót írt a sportoló vasárnap este a Facebook-oldalára.

Megkérte Hosszú Katinka kezét szerelme, Gelencsér Máté, a lánykérésről az Iron Lady fényképet posztolt a közösségi oldalára egyetlen szó, az "igen" kíséretében.

A gyönyörű helyszín minden bizonnyal Tenerifén van, ahol a háromszoros olimpiai bajnok jelenleg edz.

Hosszú Katinka és kedvese 2019 óta alkotnak egy párt, Gelencsér Máté - Gelencsér András úszóedző fia - készíti fel a versenyeire is. Amiből a tervek szerint még lesz, hiszen nemrég arról beszélt, hogy esze ágában sincs visszavonulni, sőt, komoly célt tűzött ki maga elé.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×