eur:
389.28
usd:
363.02
bux:
68157.7
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Kínai Nagydíjának időmérő edzésén a sanghaji pályán 2018. április 14-én. A futamot másnap rendezik.
Nyitókép: MTI/EPA/Diego Azubel

Nem akármilyen szezont lát maga előtt a McLaren-vezér

Meglepődne Zak Brown, ha egy csapat dominálna 2022-ben.

Különösen izgalmas a 2022-es szezont megelőző várakozás, hiszen a szabályváltozások miatt teljesen nyitott, milyen erőviszonyok jellemzik majd a következő idényt – a Red Bull például azt az opciót vázolta fel, hogy Ferrari nyeri az első versenyt, köszönhetően annak, hogy 2021-ben kapacitását az új autóra fordította.

A korábbi nagy szabályváltozások éveiben – 2014-ben és 2009-ben – azt láthattuk, hogy egy istálló a többieknél jobban ráérzett az új előírásokra és kiemelkedett a mezőnyből. A McLaren vezérigazgatója, Zak Brown ezzel szemben abban bízik, hogy 2022-ben több csapat is egyenlő szintre kerül az élcsoportban – írja a formula.hu.

„Lesznek győztesek és vesztesek, valamint meglepetések. Én csodálkoznék, ha dominanciát látnánk. Talán lesz egy csapat, amely kisebb ideig kiemelkedik, mint a Brawn, amely 2009-ben talált ki valamit” – idézik a McLaren-főnököt. Az amerikai szerint fontos tényező a költséglimit, ami megakadályozza, hogy egy csapat elhúzzon.

„A mostani költségsapkával érvényben érezhető a feszültség a csapatokon: mikor kell abbahagyni az azévi autó fejlesztését a következő évért cserébe. Emiatt meglepődnék, ha a mezőny nem lenne szorosabb. Remélem, hogy Abu Dhabiba úgy érkezünk, hogy három vagy négy autó küzdhet a bajnoki címért. Úgy gondolom, ez a végső cél” – fogalmazott Brown, aki kétségkívül abban bízik, hogy a 2021-es konstruktőri negyedik helyezett csapat, a McLaren is a három-négy autó között lesz.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság kommunikációs igazgatósága.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×