eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Ütközésben összeroncsolódott személyautó Tapolca közelében a 7345-ös számú út vasúti átjárójánál 2022. január 1-jén. A személygépkocsi egy vonattal ütközött. Az autóban négy ember meghalt, egy életveszélyes sérülést szenvedett.
Nyitókép: MTI/Varga György

Visszavonultatja a tapolcai tragédiában elhunyt játékosa mezszámát klubja

A Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata a kupanegyeddöntő visszavágójának bevételét felajánlotta a gyászoló családnak.

Visszavonultatja a napokban elhunyt feladója, Iván Gergő mezszámát és a játékos családjának ajánlja fel a MÁV Előre SC-vel, a somogyi megyeszékhelyen sorra kerülő MVM Magyar Kupa negyeddöntő visszavágó mérkőzés jegybevételét a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata.

A klub az elnökség döntéséről Facebook-oldalán azt írta:

többet a 14-es számot más nem használhatja az egyesületnél.

"Megkérünk mindenkit, aki segíteni akar, jöjjön el a meccsre, váltsa meg belépőjegyét, támogassa Gergő szeretteit és buzdítsa sikerre a csapatot, amely Gergő emlékének tisztelegve vállalta a játékot" – tették hozzá.

Ahogy az Infostart is megírta korábban, Iván Gergő volt a tapolcai vasúti átjáróban történt szombati, négy emberéletet követelő baleset egyik áldozata.

A 19 éves tehetség 2020 nyarán igazolt Kaposvárra testvérével, Iván Bencével együtt, és a mostani szezonban már a kezdőcsapatban is egyre több játéklehetőséget kapott.

Klubja vasárnap a Kaposvár Arénánál közös gyertyagyújtással emlékezett Iván Gergőre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×