eur:
394.41
usd:
370.12
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
A jelenlegi férfi kézilabda-válogatott tagjai az All-Star gálamérkőzésen, az újonnan átadott Budapesti Kézilabda Arénában 2021. december 16-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Még mindig nem teljes a kézilabda-válogatott

Egy játékos csatlakozott a társakhoz, de Chema Rodriguez még nincs Telkiben.

Koronavírusos megbetegedése után a jobbátlövő Máthé Dominik hétfőn csatlakozott a jövő csütörtökön kezdődő magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott keretéhez.

A magyar szövetség (MKSZ) honlapja szerint a norvég Elverum HB játékosának tesztjei negatív eredményt hoztak, ezért beköltözhetett a Telkiben lévő edzőtáborba. Az MKSZ múlt kedden adott hírt róla, hogy Máthé Dominik megfertőződött a koronavírussal.

Mivel José María Rodríguez Vaquero - sportági becenevén Chema - edző családjában több megbetegedés történt, így a szakmai stáb tagja egyelőre nem tudott csatlakozni a csapathoz, ám

amint a jelenlegi helyzet megnyugtatóan rendeződik, és a tesztjei negatívak lesznek, ő is bekapcsolódhat a felkészülésbe.

A magyar válogatott csütörtökön 18 órától Fehéroroszország, szombaton 18 órától pedig Bahrein ellen lép pályára felkészülési találkozón Szigetszentmiklóson. Az Európa-bajnokság B csoportjában jövő csütörtökön 20.30-kor Hollandiával, jövő vasárnap 18 órakor Portugáliával, majd január 18-án 18 órakor Izlanddal találkoznak a magyarok az új Budapesti Kézilabda Arénában. A középdöntőbe az első két helyezett jut.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×