eur:
393.42
usd:
368.4
bux:
65930.86
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Madrid, 2017. április 11.Diego Simeone, a spanyol Atlético Madrid vezetőedzője sajtóértekezletet tart Madridban 2017. április 11-én, egy nappal az angol Leicester City elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő mérkőzés előtt. (MTI/EPA/Chema Moya)
Nyitókép: MTI/EPA/Chema Moya

Az Atléti edzője és több kulcsjátékosa is koronavírusos

A Barcelonánál már tízen fertőződtek meg.

Diego Simeone és Antoine Griezmann is megfertőződött a koronavírussal az Atlético Madrid labdarúgócsapatánál. Az argentin vezetőedző és a világbajnok francia támadójátékos mellett Héctor Herrera, Joao Félix és Jorge Resurrección Merodio - sportági becenevén Koke - teszteredménye szintén pozitív lett. A spanyol bajnoki címvédő klub közleménye szerint mind az öten tünetmentesek és elszigetelték őket az otthonukban.

Az Atlético vasárnap a Rayo Vallecanót fogadja a La Liga 19. fordulójában.

Az FC Barcelonánál már tízre nőtt a fertőzött játékosok száma, miután Ousmane Dembélé, Samuel Umtiti, Pablo Martín Páez Gavira, Jordi Alba, Alejandro Balde, Clement Lenglet és Daniel Alves után csütörtökön Sergino Dest, Philippe Coutinho és Abde Ezzalzouli tesztje is pozitív eredményt hozott. A katalánok vasárnap este az RCD Mallorca otthonában lépnének pályára, de a meccs megrendezése egyre kétségesebb.

A Real Madridnál szerdán jelentették be, hogy Vinicius Junior, Thibaut Courtois, Federico Valverde és Eduardo Camavinga megfertőződött a koronavírussal.

Címlapról ajánljuk
Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, viszont az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András, a Magosz főtitkára.

Ennyire vegyes a kép Európában a gázai konfliktussal kapcsolatban

Az öreg kontinensnek közben már nem igazán osztanak lapokat, sokkal inkább a térségi szomszédoknak, illetve az Egyesült Államoknak - vélekedett az InfoRádióban Sayfo Omar (Migrációkutató Intézet). Jól látható szerinte, hogy a kormányok elsődleges célja, hogy a konfliktus ne terjedjen át az utcákra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Megint ütöttek egyet a forinton

Megint ütöttek egyet a forinton

Szerdán gyengült a dollár ez elmúlt napok jelentős erősödését követően, ez pedig a forintnak is segített: az euróval szemben a 393-as, a dollárral szemben pedig egészen a 368-as szintekig erősödött vissza a magyar fizetőeszköz. Ezt követően csütörtök reggel is tovább tudott erősödni a forint, egészen 392-ig jutott az euróval szemben, itt azonban elfogyott a lendület és már délelőtt 394 közelébe visszaütötték a magyar fizetőeszközt. Ami a gazdasági eseményeket illeti, csütörtökön az ÁKK kötvényaukciót tart, délután pedig az amerikai lakáspiacról újabb adatot közölnek, utóbbi a monetáris politikai kilátások szempontjából érdekes. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×