eur:
392.12
usd:
366.61
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Az FC Barcelona spanyol labdarúgóklubhoz szerződött Ferran Torres spanyol labdarúgót bemutatják a barcelonai Camp Nou stadionban 2022. január 3-án.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/Alejandro Garcia

Nem kezdhet játszani a Barcelona új csillaga

A spanyol klub újabb két futballistája lett koronavírusos.

Az FC Barcelona bejelentette, hogy Pedri mellett a vadonatúj igazolás, Ferran Torres is megfertőződött.

A Mallorca elleni vasárnapi, megnyert bajnokiról egyébként rengeteg játékos hiányzott, koronavírus-fertőzés és eltiltás, valamint sérülés miatt Busquets, Demir, Dest, Sergi Roberto, Coutinho, Pedri, O. Dembélé, Wague, Depay, Alba, Braithwaite, Gavi, Torres, Dani Alves, Ansu Fati, Balde és Abde.

December 30-án már tíz koronavírusos volt a csapatnál, miután Ousmane Dembélé, Samuel Umtiti, Pablo Martín Páez Gavira, Jordi Alba, Alejandro Balde, Clement Lenglet és Daniel Alves után csütörtökön Sergino Dest, Philippe Coutinho és Abde Ezzalzouli tesztje is pozitív eredményt hozott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Gyanúsan erős volt az esti órákban a forint

Gyanúsan erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×