eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed
Mick Schumacher, az Alfa Romeo német versenyzője pályabejárást tart a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Eifel Nagydíjának otthont adó nürburgi Nürburgring versenypályán 2020. október 8-án. A futamot október 11-én rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Matthias Schrader

Mick Schumacher lett az F1 idei "roncsvilágbajnoka"

2021 törésrekordere a Haas pilótája, 4,21 millió eurós kárt hozott össze.

A Forma-1 idei szezonjában Mick Schumacher bizonyult a törésrekordernek azzal, hogy a részvételével bekövetkezett balesetekben összesen 4,21 millió eurós kár keletkezett az őt foglalkoztató Haas istálló versenyautóiban.

A német Sky honlapja szerint a legfőbb károkozók listáján másodikként Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője végzett (4,04 millió euró), de nem kímélte autóit a világbajnok holland Max Verstappen sem (3,89 millió euró).

Az időközben a Ferrari tesztpilótájának szerződtetett Mick Schumacher idei csapattársa, az orosz Nyikita Mazepin is jól "termelt", a Haas javításra fordított költségeit ő maga 2,47 milliós tétellel terhelte meg, ezzel a károkozók között a nyolcadik helyen végzett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Az orosz-ukrán háború újabb fordulatot vett, miután Kijev katonai műveletet indított az oroszországi Kurszki területen. A NATO főtitkára, Jens Stoltenberg a Welt am Sonntag német hetilapnak adott nyilatkozatában reagált az eseményekre. Eközben pénteken késő este az oroszországi Belgorod városát ukrán támadás érte, ami öt halálos áldozatot követelt, és 46 ember sérült meg - jelentette be Vjacseszlav Gladkov, a térség kormányzója. Az incidens során 37 embert, köztük hét gyermeket kórházba kellett szállítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×