eur:
390.08
usd:
363.8
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Még hétfőn sem tudják folytatni az NHL-idényt

A korábbi tervek szerint hétfőn folytatódtak volna az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) küzdelmei, azonban most újabb 14 találkozót törölve meghosszabbították a karácsonyi szünetet.

Az NHL bejelentése szerint erre azért volt szükség, mert nem lett volna elég minden egyes koronavírustesztet elvégezni és kiértékelni, ugyanis a csapatok csak vasárnap kezdik újra az edzéseket.

A legújabb döntés szerint kedden folytatják a szezont.

A hagyományos karácsonyi szünetet idén két nappal korábban, szerdán kezdték meg az NHL-ben, mivel a csapatoknál rohamosan nőtt a koronavírusos fertőzöttek száma. A mostanival együtt egyébként már 64 mérkőzést kellett elhalasztani a szezonban, aminek következtében szerdán azt is bejelentették, hogy az NHL-es hokisok nem vesznek részt februárban a pekingi olimpián, hanem a tervek szerint ebben az időszakban pótolják majd az elmaradt találkozókat.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×