eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Szurkolók üzenete a dán Christian Eriksennek a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2021. június 15-én. A 29 éves Eriksen június 12-én az Eb-újonc finnek elleni összecsapás 43. percében mindenféle előzmény nélkül összeesett a pályán, ahol bő tíz percen keresztül élesztették újra, mielőtt szállítható állapotba került. A 109-szeres válogatott játékost végül stabil állapotban vitték kórházba, ahol már kommunikálni is tudott.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Hivatalos: már nem az Inter játékosa Christian Eriksen

Az olasz labdarúgó-bajnokságban címvédő Internazionale közös megegyezéssel felbontotta Christian Eriksen szerződését.

A 109-szeres dán válogatott középpályás a nyári Európa-bajnokságon, a finnek elleni csoportmérkőzésen összeesett, megállt a szíve. A pályán defibrillátorral újraélesztették, majd az életmentő beavatkozás után kórházba szállították, ahol hat napot töltött, szívritmusszabályozót kapott, majd hazatért.

Az Olaszországban hatályos szabályok szerint szívritmusszabályozóval nem játszhat.

"A klub és a teljes kék-fekete család nevében a legjobbat kívánjuk Christiannak, mert bár most elválunk egymástól, a köztünk lévő kötelék soha nem fog felbomlani: összekötnek bennünket a szép idők, a nagyszerű sikerek és a Scudetto" - áll az olasz listavezető pénteki közleményében.

A 29 éves futballista december elején, nevelőegyesületénél, az Odense BK-nál kezdte újra az edzéseket, és most szabadon igazolható lett.

Eriksennek 2024 nyaráig volt érvényes szerződése az Interrel, de az olasz szövetség már augusztusban közölte, nem játszhat Olaszországban, hacsak nem távolítják el a nyáron beültetett szívritmusszabályozót. Az Inter nyitott volt a középpályás elengedésére, mert bár Olaszországban jelenleg el van tiltva a sporttevékenységtől, más országban nem feltétlenül kerülne ugyanilyen státuszba, így akár újra pályára léphetne.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×