eur:
393.77
usd:
367.84
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Liu Shaoang a férfi 500 méteres verseny előselejtezőjében a rövidpályás gyorskorcsolyázók debreceni világkupaversenyén a Főnix Arénában 2021. november 18-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Elmarad a magyar sportrajongók által várva várt Eb

Liuék nem láthatók az olimpia európai főpróbáján, a világjárvány miatt ugyanis meg sem tudják rendezni.

A Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) kedden közölte, hogy törölte a rövidpályás gyorskorcsolyázók januárra tervezett Európa-bajnokságát.

Az ISU honlapjának beszámolója szerint a házigazda Drezda a koronavírus-járvány miatt lépett vissza a rendezéstől. Az ISU ezt követően szeretett volna új helyszínt találni az eseménynek, a hollandiai Dordrecht érdeklődött is, de végül "az egészségügyi korlátozások ezt az áthelyezést lehetetlenné tették".

A kontinensviadal lett volna a sportág szereplői számára az utolsó nemzetközi megméretés a februári téli olimpia előtt, amelyen a magyar férfi váltó címvédőként indul majd.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×