eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Franck Boli (b) és Nguen Tokmac, a Ferencváros gólszerzői a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Dinamo Kijev mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2020. október 28-án.  Ferencváros - Dinamo Kijev 2-2.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

"Megtért" a Ferencváros csatára

Az elefántcsontparti Franck Boli visszatérhetett a bajnoki címvédő Ferencváros labdarúgócsapatának első keretébe.

A klub honlapján kedden felidézték, hogy a válogatott támadó szeptember elején került ki a keretből, azóta az NB III-ban szereplő második csapatban tréningezett és játszott, most viszont újra lehetőséget kap Peter Stöger vezetőedzőtől.

"Mivel nem először volt probléma Bolival, meg kellett hoznunk a döntést, hogy néhány hétig nem edzhet az első kerettel. Tudtuk, hogy a csapat ezzel veszít a minőségéből, de mindenki számára egyértelművé szerettük volna tenni, hogy vannak bizonyos dolgok, amelyek nem maradhatnak következmények nélkül. Ez a teljes keret szempontjából is fontos volt" - magyarázta az osztrák szakember, aki hozzátette, akár az is megtörténhet, hogy Bolit benevezik szombaton a Zalaegerszeg elleni bajnoki találkozóra.

Az afrikai futballista a visszatérése ellenére nem léphet pályára az Európa-liga csoportkörében, mivel a kereteket szeptember 3-ig le kellett adni.

A 2019 nyarán igazolt Boli eddig 83 mérkőzésen harminc gólt szerzett az FTC színeiben.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×