eur:
394.07
usd:
364.98
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Détári Lajos hatvanegyszeres válogatott, hétszeres világválogatott és egyszeres Európa-válogatott magyar labdarúgó, edző a Gooól! című futballtörténeti, nagyrészt olasz gyűjteményből nyílt kiállításon, a Millenárison 2016. június 21-én.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Détári Lajos: mi az, hogy visszahívják a válogatott játékosokat a klubok?

Szerinte jót is fog tenni Szoboszlai Dominiknak, hogy lesz még egy mérkőzés a lábában a Bayern elleni rangadó előtt.

Dühös azokra a futballklubokra a 61-szeres válogatott Détári Lajos, akik nem engedik a nemzeti együttesükben szerepelni játékosaikat. A Borsnak nyilatkozó egykori Európa-klasszis futballista arra reagált feldúltan, hogy például az RB Leipzig mindhátom magyarját visszahívta az Andorra elleni vb-selejtező előtt, miközben Gulácsi Péter fejsérülése nem bizonyult súlyosnak, Szoboszlai Dominik pedig kulcsembere a válogatottnak - igaz, ő végül maga eredményesen kérte Lipcsében, hogy maradhasson -, Willi Orban persze eltiltás miatt nem játszhatna, így az ő visszahívása jogos.

"Az én időmben nem volt ilyen. Amikor Frankfurtban játszottam vagy később a görög vagy olasz bajnokságban, nem létezett, hogy egy klub visszarendelje játékosát a válogatott találkozója előtt. El kellett engedni a nemzeti csapatba a focistákat. Persze, tudom, mára megváltoztak a szabályok, nagy hatalom van a profi klubok kezében" - fejtegette a labdarúgó, aki szerint a Bayern München ellen készülő Szoboszlai Dominiknak "jó, ha van a lábában még egy meccs", ezt a terhelést neki bírnia kell, főleg ilyen hosszú sérülés és kényszerpihenő után.

A magyar labdarúgó-válogatott két vesztes vb-selejtező után szerepel Andorra ellen szerda este.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×