eur:
394.67
usd:
370.75
bux:
65427.32
2024. április 19. péntek Emma
Nyon, 2018. szeptember 4.Carlo Ancelotti, az SSC Napoli vezetőedzője távozik az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA Elit Edzői Fórumáról a szövetség nyoni székházában 2018. szeptember 4-én. (MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi)
Nyitókép: MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi

Remekül kezdett a Real Madrid Ancelottival

Karim Benzema két, Nacho és Vinícius Júnior egy-egy gólt szerzett, a Real Madrid 4-1-re kiütötte az Alavest idegenben, a La Liga első fordulójában. Kitűnően sikerült Carlo Ancelotti edző és Gareth Bale visszatérése.

Gól nélküli első félidő után a 48. percben Eden Hazard helyzetbe hozta a francia középcsatárt, aki megszerezte a Real Madrid első gólját a 2021–2022-es idényben. Az 56. percbe Nacho a kapuba ívelt, majd Benzema ismét gólt lőtt, akkor Luka Modric volt az előkészítő. Az Alaves a 65. percben szépített Joselu tizenegyesével, de az utolsó szó a Madridé volt: a 92. percben Vinicius beállította a végeredményt.

Carlo Ancelotti, aki az előző szezonban még az Evertont irányította, a Courtois – Lucas Vázquez, Éder Militao, Nacho, Alaba – Valverde, Casemiro, Modric – Bale, Benzema, Hazard tizenegyet küldte pályára, majd csereként beállt Isco, Asensio, Jovics, Vinícius Júnior és Rodrygo is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×