eur:
393.91
usd:
369.52
bux:
65718.24
2024. április 23. kedd Béla
Sergio Ramos, a Real Madrid játékosa ünnepli a belga Club Brugge elleni gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája A csoportjának második fordulójában játszott mérkőzésen a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2019. október 1-jén.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/JuanJo Martin

Párizsba tart Sergio Ramos

Várhatóan a PSG futballcsapatába igazol a spanyol védő, miután nem hosszabbította meg a szerződését Madridban.

Mint arról az Infostart is beszámolt, a Real Madrid június 16-án jelentette be gyakorlatilag hivatalos közleményében, hogy a világ- és kétszeres Európa-bajnok középhátvédje, eddigi csapatkapitánya, a klubot 2005 óta szolgáló Sergio Ramos távozik.

Sergio Ramos 671 mérkőzést játszott a Real Madridban, a klub játékosai közül csak Raúl, Iker Casillas és Manuel Sanchís szerepelt több hivatalos találkozón. Huszon két trófeát nyert, például négyszer a Bajnokok Ligáját.

Bár hivatalosan még nem jelentették be érkezését a francia klubnál, az RMC sport információi szerint két évre írt alá – írja a Telex. A spanyol lap szerint Ramos két angol klub ajánlatát is visszautasította, pedig több pénzt kínáltak, mint a Paris Saint-Germain.

Sergio Ramos Luis Enrique nagy visszhangot kiváltó döntése nyomán nincs ott a megfiatalított spanyol válogatott Eb-keretében. Legutóbb a 2004-es Európa-bajnokságon nem játszott, azóta zsinórban tíz nagy tornán szerepelt a csapatban, és nyert két Eb-, valamint egy vb-aranyat. 180-szoros válogatott, 13-mal előzi a második Iker Casillast.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×