eur:
393.11
usd:
367.17
bux:
65939.26
2024. április 24. szerda György
A cseh Petra Kvitova az amerikai Venus Williams ellen játszik a Yarra Valley Classic elnevezésű melbourne-i tenisztorna női egyesének második fordulójában 2021. február 2-án.
Nyitókép: MTI/EPA-AAP/Dean Lewins

Elesett sajtótájékoztatója után a kétszeres wimbledoni bajnok, nem folytatja

Petra Kvitova kétszer volt eddig elődöntős a Roland Garroson, most nem lesz az.

A sajtótájékoztatón elszenvedett bokasérülése miatt visszalépett a francia nyílt teniszbajnokságtól Petra Kvitova.

A kétszeres wimbledoni bajnok cseh játékos - aki a Roland Garroson 2012-ben és 2020-ban az elődöntőig jutott - az első fordulóban a selejtezőből főtáblára került belga Greet Minnent három szettben győzte le, és nem sokkal a mérkőzés után sérült meg, amikor a sajtóval szembeni kötelezettségének tett eleget.

A 11. helyen kiemelt teniszező kedden a Twitteren jelentette be, hogy nagyon csalódott, de be kell fejeznie szereplését, mert a sajtótájékoztatón elesett, és a bokája azóta sincs rendben. Az MRI-vizsgálatot követően a stábjával történt egyeztetés után hozta meg a fájó döntést, mivel - mint azt jelezte - "nem lenne bölcs dolog", ha ebben az állapotban erőltetné a játékot.

Visszalépésének köszönhetően a világranglista 1096. helyén álló orosz Jelena Vesznyina játék nélkül jutott a harmadik fordulóba.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×