eur:
393.74
usd:
365.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Mick Schumacher, a Haas német versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Monacói Nagydíjának harmadik szabadedzésén a monte-carlói utcai pályán 2021. május 22-én. A futamot május 23-án rendezik.
Nyitókép: MTI/EPA/Sebastien Nogier

Mick Schumacher megint karambolozott

Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője érte el a legjobb köridőt a Forma-1-es Monacói Nagydíj harmadik, szombati szabadedzésén.

Verstappen a csütörtöki gyakorlások során harmadik, majd negyedik volt, ezúttal azonban utolérhetetlennek bizonyult. A holland pilótát követően a Ferrari párosa, a spanyol Carlos Sainz Jr., valamint a hazai környezetben versenyző, monacói Charles Leclerc végzett a második és a harmadik helyen.

A címvédő és hétszeres világbajnok brit Lewis Hamiltonnak (Mercedes) ezúttal az első két szabadedzéssel ellentétben nem sikerült a legjobb hat közé kerülnie. A pontversenyben négy futam után élen álló pilóta riválisaival ellentétben nem tudott 1:12 perc alá kerülni, így csak hetedik lett.

Az edzés vége előtt körülbelül negyedórával kétszer kellett használni a piros zászlót, mert rövid időn belül a kanadai Nicholas Latifi (Williams) és a német Mick Schumacher (Haas) is karambolozott. Schumacher autójában - amely már a csütörtöki edzésen is megsérült, miután az egyik kanyarban megcsúszott és a szalagkorlátnak csapódott - komoly károk keletkeztek.

A Monacói Nagydíj időmérő edzését szombaton 15 órakor rendezik, a futamra vasárnap délután 3-kor kerül sor.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×