eur:
382
usd:
353.66
bux:
58424.86
2023. december 7. csütörtök Ambrus
Moszkva, 2018. június 20.A portugál Cristiano Ronaldo melegít, mielőtt megkezdődik a Portugália - Marokkó mérkőzés az oroszországi labdarúgó-világbajnokság B csoportjának második fordulójában a moszkvai Luzsnyiki Stadionban 2018. június 20-án. (MTI/AP/Francisco Seco)
Nyitókép: Francisco Seco

Bölöni Lászlónak ajánlata van C. Ronaldo számára

A 68 éves szakember szerint egyik volt klubjába kell visszamennie az ötszörös aranylabdásnak, és ezt meg is fogja mondani neki.

Bölöni László a Digisport tévének C. Ronaldo alakuló pályafutásáról beszélt annak kapcsán, hogy a szupersztár a hírek szerint elhagyni készül a Juventust; a 19 évvel ezelőtt C. Ronaldónak először felnőttlehetőséget biztosító edző (Sporting) nyíltan beszél arról, hol kellene játszania az ötszörös aranylabdásnak - úgy tűnik, mindhárom korábbi klubja - Sporting, Manchester United, Real Madrid - tárt karokkal várja.

"Nem tapsoltam annak, hogy a Juventusba igazolt, én abban reménykedtem, hogy a Real Madridban akasztja szögre a cipőjét. Azt szeretném, hogy

a Real Madridhoz menjen vissza"

- fogalmazott Bölöni László, a Panathinaikosztól távozó edző szerint e véleményét C. Ronaldóval a közelgő foci-Eb-n meg is oszthatja majd. (Június 15-én a Puskás Arénában csap össze Portugália és Magyarország.)

A 68 éves tréner szerint a magyar labdarúgó-válogatott és a sportági vezetés szép sikereket ért el, honorálva a befektetéseket, amelyek igazán szükségesek voltak Magyarországon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×