eur:
393.26
usd:
367.68
bux:
66220.05
2024. április 25. csütörtök Márk
Az argentin River Plate szurkolói jelzőfáklyákat gyújtanak a madridi Santiago Bernabéu Stadion közelében 2018. december 9-én, mielőtt megkezdődik a Libertadores Kupa döntőjének Boca Juniors elleni visszavágója. A finálé első mérkőzését több mint két hete rendezték Buenos Airesben, akkor 2-2-es döntetlen született, a visszavágót azonban többször el kellett halasztani, mert a River Plate szimpatizánsai megtámadták az ősi rivális Boca Juniors játékosait szállító buszt és összetűzésbe kerültek a rendőrökkel is.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Diego Perez Cabeza

Mint a bozóttűz, fut végig a koronavírus a tekintélyes futballcsapaton

Már 25 játékos koronavírusos az argentin River Plate labdarúgócsapatánál. Kapus nélkül kell kiállniuk szerdán.

A Buenos Aires-i klub a hétvégén 15 esetet jelentett, majd hétfőn közölte, hogy újabb tíz futballistánál hozott pozitív eredményt a teszt.

A River Plate szerdán, a Libertadores Kupában a kolumbiai Independiente Santa Fé ellen lép pályára, és így a meccsen több kulcsjátékosa nélkül kénytelen szerepelni. A Bajnokok Ligája dél-amerikai megfelelőjének tekintett sorozatban 50 labdarúgót nevezhetnek a keretbe a csapatok, az argentin klubnak azonban most óriási gondot okoz, hogy

a megbetegedések miatt egyetlen kapusa sem áll rendelkezésre.

Argentínában a járvány második hulláma tombol, hétfőn például 28 680 új megbetegedést jelentettek. A pandémia kezdete óta mintegy 3,3 millió fertőzöttet regisztráltak, és több mint 71 ezren hunytak el a Covid-19 betegséggel összefüggésben.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Miközben több más európai ország mellett Ausztriában is vita folyik a munkaidő csökkentéséről, a gazdaság minden területéről mintegy ötezer szereplőt képviselő ipari testület (IV) indítványozta, hogy a csökkentés helyett inkább növeljék a heti munkaidőt 41 órára. A javaslatot felkarolta a kormány egyik legtekintélyesebb minisztere, a szakszervezek azonban tiltakoztak.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Megtorpant a raktárpiac: csökkent a kereslet, emelkedtek az üresedési ráták

Megtorpant a raktárpiac: csökkent a kereslet, emelkedtek az üresedési ráták

2024 első negyedévében a teljes országos modern ipari/logisztikai állomány 5 103 595 négyzetmétert tett ki. Ebből a fővárosban és környékén található 3 522 155 négyzetméter, míg a regionális hazai állomány 1 581 440 négyzetméter - derül ki a BRF legfrissebb jelentéséből. 2024 első negyedévében nem történt új ingatlan átadása a fővárosban, a regionális piacokon pedig mindössze egy épület átadását rögzítették Debrecenben, ami 5650 négyzetmétert tett ki.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×