eur:
395.72
usd:
371.96
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Hegedűs Csaba, a Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) elnöke beszél a szövetség tisztújító közgyűlésén Budapesten, a Magyar Sport Házában 2015. január 30-án.
Nyitókép: MTI/Kallos Bea

Nagy bajba került a koronavírus miatt egy magyar olimpiai bajnok

Még nem alakult ki nála az oltás miatti védettség, amikor kórházba kellett vinni Hegedűs Csabát.

A Honvédkórházban ápolják koronavírus miatt az olimpiai, világ- és Európa-bajnok birkózót, Hegedűs Csabát - írja a Blikk. A lapnak nyilatkozva az egykori sportoló elhaló hangon elmondta, még soha nem volt ilyen rosszul, pedig nem az a "panaszkodós fajta".

"Az ember hallja, olvassa a híreket, s azt gondolja, vele nem történhet semmi rossz. Aztán, ha lehet, akkor védekezünk, elkövetünk mindent, hogy erőben, egészségben átvészeljük ezt a kritikus időszakot" - ecsetelte helyzetét.

Hegedűs Csaba az első és a második oltás között kaphatta el a fertőzést, amikor még nem alakult ki a szervezetében megfelelő védettség.

Betegsége miatt kimaradt a sportági szövetség százéves születésnapi ünnepségéből is, amire nagyon készült. Most viszont az orvosoknak hálálkodik a négyágyas kórteremben. Nincs lélegeztetőgépen, de néhány nap alatt több mint 10 kilót fogyott, de nincs láza.

Tavaly a sportoló lánya vélhetően koronavírusban, 39 évesen hunyt el.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×