eur:
393.5
usd:
364.65
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A szerb Novak Djokovic ünnepel, miután 7:6, 6:4, 6:3 arányban legyőzte a svájci Roger Federert az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének elődöntőjében Melbourne-ben 2020. január 30-án.
Nyitókép: MTI/EPA/AAP/Lukas Coch

Djokovics szombaton nem harcképes – de mi lesz vasárnap?

A címvédő és világelső Novak Djokovics lemondta szombati edzését a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon, és sérülése miatt továbbra is kérdéses, hogy folytatni tudja-e szereplését az év első Grand Slam-tornáján.

A hasfalát fájlaló, nyolcszoros bajnok szerb játékos a Fucsovics Mártont búcsúztató kanadai Milos Raoniccsal csapna össze vasárnap, a nyolcaddöntőben. Edzője, Goran Ivanisevic az ESPN-nek azt mondta, hogy a 33 éves szerb szombaton szeretné magát alaposan megvizsgáltatni.

Djokovics pénteken, a Taylor Fritz elleni ötszettes csatája után úgy fogalmazott, hogy biztosan izomszakadása van, és nem tudja, hogy ebből kevesebb mint két nap alatt felépül-e.

A vasárnapi program összeállításánál a szervezők mindenesetre figyelemmel voltak az első helyen kiemelt játékosra, ugyanis az övé lenne az utolsó meccs a Rod Laver Arénában, közép-európai idő szerint 11 órától.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×