eur:
393.76
usd:
365.09
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Leganés, 2018. február 21.Zinedine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójából elhalasztott Leganés elleni mérkőzésen a leganési Butarque stadionban 2018. február 21-én. A címvédő Real Madrid hátrányból fordítva 3-1-re győzött. (MTI/EPA/JuanJo Martin)
Nyitókép: MTI/EPA/JuanJo Martin

Koronavírus: Zinedine Zidane is elkapta

A francia vezetőedző klubja, a Real Madrid egymondatos közleményben tudatta a hírt.

Pozitív lett a koronavírustesztje Zinédine Zidane-nak, a spanyol labdarúgó-bajnokságban jelenleg második helyezett Real Madrid vezetőedzőjének.

A klub hivatalos honlapjának közleménye egyelőre ennél több információval nem szolgált a 48 éves francia tréner állapotával kapcsolatban, a közlemény teljes szövege: „A Real Madrid bejelenti, hogy edzőnknek, Zinedine Zidane-nak pozitív lett a koronavírustesztje.”

A játékosként világ- és Európa-bajnok szakember szerdán még a kispadon ült a harmadosztályú Alcoyano elleni Spanyol Király Kupa-mérkőzésen, amelyen csapata óriási meglepetésre 2–1-re kikapott.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×