eur:
388.78
usd:
361.59
bux:
68076.75
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Wimbledon, 2017. július 7.A brit Andy Murray játszik az olasz Fabio Fognini ellen a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének harmadik fordulójában Wimbledonban 2017. július 7-én. (MTI/EPA/Gerry Penny)
Nyitókép: MTI/EPA/Gerry Penny

Australian Open: Andy Murray és a koronavírus közül az utóbbi lett a befutó

Korábbi pozitív koronavírustesztje miatt nem indul az ausztrál nyílt teniszbajnokságon Andy Murray.

A 33 éves skót játékos múlt csütörtökön, amikor kiderült a fertőzöttsége még úgy nyilatkozott, bízik abban, hogy részt tud venni Melbourne-ben az év első Grand Slam-tornáján.

A háromszoros GS-tornagyőztes, Ausztráliában ötszörös döntős teniszező az elmúlt egy hétben házi karanténban volt, ám mostanra eldőlt, a viadal február 8-i rajtja előtt nem tudja letölteni a 14 napos kötelező karantént Ausztráliában, ahova egyelőre nem utazhat el.

A hosszú ideig sérüléssel bajlódó, kétszeres olimpiai bajnok Murray csak a 122. a világranglistán, Melbourne-ben szabadkártyával indult volna.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×