eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Tokmac Nguen, a Ferencváros játékosa ünnepel, miután gólt szerzett a Celtic Glasgow ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjének második fordulójában Glasgowban 2020. augusztus 26-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Getty/Mark Runnacles

Tokmac Nguen rejtélyes meghívója a norvég válogatottba

Az FTC csatárának meghívását a klubja jelentette be, majd kiderült, épp a Ferencváros nem engedi el a nemzeti együttesbe.

Szombaton még a Bicske elleni Magyar Kupa-mérkőzésen szerepelt az FTC-ben Tokmac Nguen, majd a klub hivatalos honlapjának az értesülése szerint meghívót kapott a norvég válogatottba, miután az északi csapat teljes kerete karanténba került egy pozitív koronavírus-eset miatt (nem is játszotta le vasárnap Bukarestben a Románia elleni Nemzetek Ligája-találkozót).

A Nemzeti Sport azonban észrevette, hogy a szerdán Bécsben pályára lépő norvég csapat játékoslistáján nincs rajta a kenyai születésű, de norvég állampolgárságú csatár. A Fradi honlapjának az információja annak fényében vált érdekessé, hogy a norvég sajtóban megszólalt Tokmac, és elárulta, valóban megkereste hazája szövetsége, de nem játszhat, miután kisebb sérülése, valamint a gárda sűrű menetrendje miatt az FTC nem engedte el.

„Nagyon sajnálom, de nem tudok mit tenni. Bármivel próbálkozhattam volna, a klub úgy döntött, hogy nem enged el” – mondta a támadó, aki eddig csak Norvégia utánpótlás-válogatottjaiban játszott, a felnőttek között még nem mutatkozott be.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×